Blog

октомври 10, 2021

Хотелско спално бельо

Точно като модата, тенденциите в спалното бельо идват и си отиват. Бъдете в крак с модата, като пресъздадете атмосферата, която виждате в модерните хотели. Насочете спокойствието на ваканционния спа център или енергията на оживен град във вашата спалня с чаршафите, одеялата и възглавниците си. Луксозното хотелско спално бельо е елегантно и изискано, със смели цветове и традиционни изчистени линии. За да сте в крак с най-новия външен вид, продължете да четете. Това ръководство ще очертае няколко нови тенденции в спалното бельо за хотел, които със сигурност ще преобразят спалнята на вашия малък семеен хотел или къща за гости.

Тенденции в хотелското спално бельо:

Не е нужно да избирате големи принтове или шарки, когато искате да направите стаята забележима. Редуването на цветовете или използването на големи райета с подходящи цветове ще ви позволи да придадете страхотен дизайн, без да се отклонявате от модерния външен вид. Цветното редуване кара леглото ви да изглежда свежо, като същевременно предлага безкраен избор на дизайни, а спалното бельо с цвят ви позволява без усилие да създадете дизайнерски облик. Опитайте спално бельо на райета с ефект на фино избледняване за външен вид, вдъхновен от най-новите модни тенденции.

Бродирани детайли

Бродерията може да изглежда луксозно на завивката. Потърсете едноцветни спални комплекти с един цвят за елегантна визия за спално бельо. Нищо не е по-класическо от бяла завивка с дебела бродирана линия по краищата, наричана още паспел. Използван в курорти и хотели по целия свят, този стил спално бельо придава семпъл, но завършен и елегантен вид. За да добавите стил към спалното ви бельо, използвайте различен, но подходящ цвят за декоративните или по-малките възглавници.

Вижте спално бельо с паспел, подходящо за всеки изискан хотел или къща за гости.

Вдъхновяващи нюанси

Опитът с нова цветова комбинация е бърз начин да излезете от еднообразието. Хотелските дизайнери са добре запознати с изкуството на приятната цветова палитра, а новите стилове спално бельо се отличават с оригинални цветови комбинации. Комплектите изглеждат уникални, без да са неприятни, благодарение на използването на допълващи цветове и прости линии. От рустикално оранжево и сиво до земно липово зелено и кафяво, спалното бельо на хотела ще ви вдъхнови да опитате нещо ново във вашата спалня. Може да се насочите и към двуцветно спално бельо с интересни комбинации от цветове. Вижте повече тук.

ДОМ И ГРАДИНА , ,
About admin

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *