За фирмата

В света на Бизнеса първите впечатления не трябва да се подценяват. Те могат да доведат до по-добро обезпечаване на всички важни сделки или неуловими договори. Основният стремеж на компанията е винаги да осигури на своите клиенти най-високо качество на обслужване.

Сигурност и спокойствие, за да бъдете готови и с бистър ум за Вашата бизнес среща или парти. Ние ще Ви посрещнем от всички летища в България, Турция и Румъния.

Като основна дейност е транспорт на туристи в страната и чужбина. В тази дейност се включват трансфери на туристите от летищата до курортните комплекси и обратно, както и обиколки и екскурзии с познавателна и развлекателна цел. Компанията развива успешно и останалите си дейности:
– Превод и легализация на документи;
– Засраховане – застарховка живот, имущество, автомобилно  застраховане и други;
– Организация на събития;
– Коли под наем;
– Счетоводни услуги;
– Европроекти и бизнес планиране;
– Финансови и данъчни консултации;
– Юридески услуги и Медиация;
– Всякакъв вид договори, споразумения, пълномощни;
– Подготовка на документи за откриване на фирма ЕТ, ООД, ЕООД, АД, ДЗЗД и др.
– Подготовка на документи за закупуване и продажба на недвижима и движима собственост;

Компанията непрекъснато разширява предлаганите услуги и се стреми към подобряване на качеството си. Развитието на фирмата, разширяването на дейността, коректността и професионализма, както и нарастващия брой на бизнес партньори, утвърждават “Статус шофьор” ЕООД като авторитетна и влиятелна компания, желан партньор в бизнеса.
Удоволствието да се почувстваш желан и специален, независимо дали планирате конгресно мероприятие, бизнес среща или уикенд с приятели ще удовлетвори Вашите очаквания.
Основната ни цел е да предоставим качествени услуги на своите клиенти и в тази връзка , специално внимание се обръща на подбора на персонал. Ние сме фирма, която държи на доброто обслужване и коректното отношение към клиента, защото Вашето удобство е наш приоритет.
Вярваме, че поддържането на постоянно високи стандарти и предоставянето на качествени услуги задоволява нуждите на клиента. Това оперативно виждане запазва лоялността и уважението на нашите клиенти.